.:: WaDi aL QuRRa' ::.

BISMILLAH... IQRA!.. AFHAM!.. AMAL!... Dunia ini adalah perlembahan yang subur dengan ilmu YANG MAHA KUASA... Jika bukan kita yang mengusahakan dan menuainya... Siapa lagi yang lebih berhak?...

~Jemputan Rumah Terbuka ~

Bismilah...

Alhamdulillah wa syukurlillah, selawat dan salam buat junjungan.

Dengan ini, ana dengan segala hormatnya ingin menjemput sesape yang sudi ke rumah separa terbuka kami, separa sebab untuk muslimin jek, muslimat kalau nak kene main pesan2 la..nanti kami buat delivery ala2 Pizza Hut tu...hehe

Untuk detail, ni Din Pemuda Khafi kita yang memang dia la yang beria ria benar nak buat Open hOuse...x nyenyempat...hah ni pun keje dia la buat pOster ni, ana lanjutkan aje....sO...jemput2 la ye datang...yang mane jauh2 sgt tu xpela x dtg pun, kirim2 duit raye kat kami pun ok da...:D

Oh ye, nanti datang jangan lupa bawak buah tangan sikit, duit raya banyak pun xpe...:D...infaq la skit...ibnu sabil ni... :p



ps : Maaf lame x update blog, nanti2 ana update ye, ideanye byk, tapi2...hehe...

3 comments:

salam..

woaaahh..bestnye~

delivery sampai uitm segamat ad x zul?

ade la.ade la..
hahaha.

zul, xde tapi2..kene update selalu jugak. !!
:P

 

best3...hehe...

maap la anin ye, uitm segamat tu dah diluar kawasan liputan...:p...

kene update gak ke??...tapi3....hehehe